Androidinizin Sizi İzlemesini Durdurmak İçin Değiştirmeniz Gereken Ayarlar

Android telefonunuzun sizi takip etmesinin en iyi yollarından biri konumunuzu takip etmektir. Google hesabınızda oturum açtığınızda ve Konum Geçmişi’ni açtığınızda, Google, ziyaret ettiğiniz her yeri (aracılığıyla) takip edebilir. Google). Bu, size kişiselleştirilmiş haritalar sunabileceği, size gerçek zamanlı trafik güncellemeleri verebileceği ve telefonunuzu bulmanıza yardımcı olabileceği için bazı yönlerden faydalı olabilir. Ancak teknoloji devinin gittiğiniz her …

Androidinizin Sizi İzlemesini Durdurmak İçin Değiştirmeniz Gereken Ayarlar

Android telefonunuzun sizi takip etmesinin en iyi yollarından biri konumunuzu takip etmektir. Google hesabınızda oturum açtığınızda ve Konum Geçmişi’ni açtığınızda, Google, ziyaret ettiğiniz her yeri (aracılığıyla) takip edebilir. Google). Bu, size kişiselleştirilmiş haritalar sunabileceği, size gerçek zamanlı trafik güncellemeleri verebileceği ve telefonunuzu bulmanıza yardımcı olabileceği için bazı yönlerden faydalı olabilir.

Ancak teknoloji devinin gittiğiniz her yerde sizi takip etmesini istemiyorsanız Konum Geçmişini kapatmayı seçebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  1. Ayarlar uygulamanızı başlatın.
  2. Google’ı açın.
  3. “Google Hesabınızı yönetin”e dokunun.
  4. “Tarih ve gizlilik” sekmesine gidin.
  5. Geçmiş ayarları altında Konum Geçmişi’ni seçin.
  6. “Kapat” düğmesine dokunun.
  7. İletişim kutusunda, Duraklat üzerine dokunun.

Konum Geçmişinizi silmeyi de seçebilirsiniz. Ancak, yalnızca üç, 18 veya 36 aydan eski verileri silebilirsiniz. Otomatik silmeyi ayarlamak için yapmanız gerekenler ( Google):

  1. Google Haritalar uygulamanızı açın.
  2. Profil simgenize dokunun.
  3. Zaman Çizelgenizi seçin.
  4. Ekranın sağ üst köşesinde, Daha Fazla simgesine (üç dikey nokta) dokunun.
  5. Menüden “Ayarlar ve gizlilik”i seçin.
  6. “Konum ayarları”nın altında “Konum Geçmişini otomatik olarak sil”i seçin.
  7. “Daha eski etkinliği otomatik sil”i seçin.
  8. Açılır menüden üç, 18 veya 36’yı seçin.
  9. İleri’ye dokunun.
  10. Onayla’yı seçin.
  11. Çıkmak için “Anladım” düğmesine dokunun.

Bundan sonra, belirttiğiniz aylardan daha eski olan tüm verileriniz hesabınızdan otomatik olarak silinecektir.

Teknory

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow