RTX 4090 ön siparişi ABD ve İngiltere, Nvidia'nın en yeni GPU'su

RTX 4090 şimdi resmi olarak piyasaya sürüldü ve şimdiden tükenmiş olmasına rağmen bol miktarda stokun piyasaya sürüldüğünü gördük.

RTX 4090 ön siparişi ABD ve İngiltere, Nvidia'nın en yeni GPU'su

12/10/2022  1:57 BST : Dünyanın neresinde olursanız olun, RTX 4090  3 dakika  içinde  2PM BST'de yayında!

RTX 4090 lansman tarihi artık birkaç gün ama arzı potansiyel olarak aşabilecek talep konusunda endişeler var.

Bu, garantili bir endişe olmasına rağmen bilinmeyen bir durumdur ve RTX 4090 pahalı, meraklı düzeyinde bir kart olmasına ve birçoğunun beklemek ve diğer SKU'ların nasıl performans gösterdiğini görmek istemesine rağmen, piyasaya sürüldüğünde hala çok popüler olacaktır.

İşlerin 30 serisi lansman kadar korkunç olacağını düşünmüyoruz ama kesin olarak da söyleyemeyiz. RTX 4090 GPU'yu önceden sipariş etmeniz gerekiyorsa , umarım, MSRP'ye mümkün olduğunca yakın makul bir zaman diliminde alırsınız.

RTX 4090'ı nereden ön sipariş verebilirim?

RTX 4090 , yerel bilgisayar donanım mağazalarında ve bir noktada çoğu büyük perakendeci aracılığıyla çevrimiçi olarak satışa sunulacak.

Bazı perakendeciler şimdiden çeşitli satış sonrası modelleri listelemeye başladılar, ancak stok seviyeleri ve 12 Ekim'de gerçekte ne olacağı bilinmiyor.

Amazon, dünya çapında çoğu şeyi aramak için harika bir yerdir, ancak ABD ve Kanada'dakiler için Best Buy başka bir iyi seçenektir.

İngiltere ve Avrupa'daki oyuncular, Ebuyer, Scan, Overclockers ve diğerleri gibi çeşitli perakendecilerde stok arayabilir.

*En son ön sipariş bağlantıları için aşağıya bakın*

RTX 4090 ön siparişi ABD

  • Nvidia GeForce RTX 4090  –  Amazon

Amazon

En iyi satın alım

Yeni yumurta

RTX 4090 ön sipariş İngiltere

  • Nvidia GeForce RTX 4090  –  Amazon 

Tarama

Ebuyer

Novatech

hız aşırtmacılar

RTX 4090 ön siparişi Kanada

  • Nvidia GeForce RTX 4090  –  Amazon  –

RTX 4090 ön sipariş Avrupa

  • Nvidia GeForce RTX 4090  –  Amazon

RTX 4090'ı ön sipariş vermek için çok mu geç?

RTX 4090 şimdi piyasaya sürüldü, bu nedenle ön sipariş artık mümkün değil. Bir sonraki müsait olduklarında bir 4090'ı kapmak için hisse senedi arıyorsanız - aşağıdaki bağlantılara göz atın:

RTX 4090 için ön sipariş vermeli miyim yoksa beklemeli miyim?

Herhangi bir yeni donanım lansmanına yatırım yapmadan önce yapılacak akıllıca şey beklemek ve tozun yatışmasına izin vermektir.

Tamam, stoğa bağlı olarak daha uzun süre bekleyebilirsiniz, ancak sabır, birden fazla testçinin yalnızca RTX 4090 için değil, 4080, 4070 ve AMD'nin yakında çıkacak GPU'larından bazıları için kıyaslama verilerini almasına izin verir .

Beklemekten emin değilseniz, RTX 4090'ın harika olacağından ve muhtemelen şimdiye kadar gördüğümüz en iyi grafik performansı sunacağından emin olabilirsiniz, ancak tüm bir oyun bilgisayarı pahasına.

RTX 4090 için ön sipariş nasıl verilir

Favori satıcınızın web sitesine gidin ve ön sipariş vermek istediğiniz RTX 4090 SKU'yu bulun.

Seçtiğiniz kart için stok kalmamışsa, çoğu perakendecinin ön sipariş seçeneği olacaktır. Kartı satın alabilirsiniz ve beklenen yeniden stoklama için zorlu bir süre verilmelidir.

En azından, perakendeciler size bir RTX 4090 GPU tekrar satın alınabilir olduğunda bilgilendirilme seçeneği sunmalıdır.

RTX 4090 için ne zaman ön sipariş verebilirim?

RTX 4090 için resmi ön sipariş zamanı henüz açıklanmadı, bu yüzden yapabileceğimiz tek şey önceki lansmanlardan varsayımlarda bulunmak.

4090'ın lansmanını 14:00 BST/ 15:00 CEST/ 18:30 IST/ 9:00 EDT/ 08:00 CDT/ 06:00 PDT civarında görmeyi bekliyoruz. Dakikalar içinde tükenebilir, yani ön siparişler benzer bir zamanda başlamalıdır.

RTX 4090 için ön sipariş stoğu olacak mı?

Pek çok teknoloji perakendecisi şimdiden RTX 4090 için ön sipariş veriyor, bu nedenle piyasaya sürüldüğünde makul miktarda Nvidia'nın amiral gemisi GPU'sunu görmeyi bekleyebiliriz. Bu bir garanti değildir, çünkü bu stoklar piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra tükenecektir.

RTX 4090 ön sipariş SSS'leri

RTX 4090 için nasıl ön sipariş verilir?

RTX 4090'ı ön sipariş vermek için nereden satın alınır veya ön sipariş sayfamıza gidin ve size en uygun perakendecide istediğiniz GPU için bir ürün bağlantısı seçin. Alternatif olarak, doğrudan en sevdiğiniz perakendecinin web sitesine gidin ve doğrudan onlardan satın alın.

Bir RTX 4090 için ön sipariş verebilir misiniz?

Evet, lansman sırasında stok tükendiğinde, RTX 4090 grafik kartını önceden sipariş edebileceksiniz. Bu aşamada hangi zaman dilimini beklemeniz gerekebileceği bilinmiyor, bu yüzden hazırlıklı olun.

Tepkiniz nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow